Werkwijze Webdesign

De nieuwe weg naar success. omzet. vooruitgang.

Ruiter webdesign houdt zich hoofdzakelijk bezig met het realiseren van websites voor het midden en klein bedrijf, ons motto is dat een  website  betaalbaar moet blijven voor iedereen. Daarom maken wij voor ieder budget een originele website


Uw website in 3 stappen.
Omdat geen website hetzelfde is, verschilt de aanpak elke keer in details. De globale aanpak blijft echter steeds hetzelfde en bestaat uit de volgende fases:

1 Kennismaking en prijsafspraak.
Na een eerste briefing wordt de prijs vastgesteld waar in principe niet van afgeweken wordt zodat u weet waar u aan toe bent. Zo komt u ook niet voor verassingen te staan. Mochten uw wensen ten aanzien van de website echter tussentijds wijzigen dan kan dat gevolgen hebben voor de prijs. U wordt daar altijd van op de hoogte gesteld.

2 Ontwerp en uitvoering (webdesign)
Na uw akkoord op de prijs wordt begonnen met het ontwerp van uw website. Het ontwerp wordt altijd afgestemd op uw huisstijl. Ontwerpen kunt u online bekijken op een speciaal voor u aangemaakt (tijdelijke) website. U krijgt deze link toegstuurd. In deze fase wordt veelvuldig met u overlegd, tenslotte gaat het om uw website. Zo werken we samen toe naar de uiteindelijke website.

3 Online!
Na uw akkoord op de functionerende website krijgt u de rekening. Als deze is betaald wordt de website op uw domein geplaatst.